U trendu

Odlaže se premijera mjuzikla „Parče brodvejske noći“

BEOGRAD – Premijera mjuzikla „Parče brodvejske noći“ u režiji Radeta Vukotića, zakazana za 17. septembar u Kombank Dvorani, odlaže se zbog bolesti glumca, saopštila je ta ustanova kulture.

U ovom muzičkom projektu produkcije „Emotion“ igraju rok pevačica Ivana Peters, glumci Jelena Gavrilović i Marko Marković, muzičarka i glumica Katarina Bogićević, kao i operski solista Dragoljub Bajić.

Novi termin premijere biće naknadno poznat, a kupljene ulaznice važiće i za novi datum.
Mjuzikl je najavljen kao pravi spektakl i već je odlagan, a umetnici su nedavno otkrili da će pevati pesme iz popularnih filmova i predstava: „Kosa“, „Čikago“, „Mulen Ruž“, „Mamma Mia“, uz hitove pop i rok zvezda Tine Tarner, Madone, grupe ABBA, Adel, Džoa Kokera, Frenka Sinatre…

I druga muzička predstava u najavi „Veselo devojačko veče“, takođe zbog bolesti učesnika po svemu sudeči neće biti premijerno izvedena po planu 1. oktobra.

I taj mjuzikl režira Rade Vukotić za produkciju „Emotion Teatar“, a igraju Ivana Peters, te njene koleginice Zorana Pavić, Marija Brukner i Tijana Dapčević, kao i glumica Jelena Đukić.

Za sve dodatne informacije, građani koju su kupili karte mogu se obratiti na blagajni Kombank Dvorane.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar