U trendu

Odloženi koncerti posvećeni Vladi Divljanu na Kolarcu

BEOGRAD – Usled bolesti jednog od članova benda “(Ne)normalni”, odlažu se prethodno najavljena dva “Koncerta u čast Vlade Divljana”, zakazana za 7. i 8. februar u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, stoji u saopštenju na Facebook stranici te kulturne ustanove i na FB stranici samog benda.

Novi datumi koncerata su 28. februar i 1. mart sa početkom u 19 časova, a mesto dešavanja ostaje isto.

Kupljene karte su važeće za nove datume pod ovim pravilima: karte za 7. februar kada je koncert već rasprodat, važeće su za 28. februar, a ulaznice za 8. februar važe za datum 1. mart.

Ukoliko je promena datuma neodgovarajuća, publika novac može dobiti natrag do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

„Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima“, poručuju iz benda „(ne)normalni“.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni.

Sastav „(ne)normalni“ i Prijatelji sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi antologijske i neprolazne rok grupe “Idoli”.

Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih „Idola“ i muzičar koji je dugo godina svirao i sarađivao s Vladom Divljanom u njegovim sastavima “Nevladina organizacija”, “Vlada Divljan & Old Stars Band”.

Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda „Ničim izazvan“, Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

Broj mesta je ograničen, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kolarca, na prodajnim mestima tickets servisa, kao i online.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar