U trendu

Odloženi koncerti Vlatka Stefanovskog i Masima za septembar

BEOGRAD – Koncerti makedonskog gitariste i pevača Vlatka Stefanovskog, kao i hrvatskog pop muzičara Mašima Savića neće biti održani kako je planirano na stadionu Tašmajdan 30. i 31. jula, verć se pomeraju za septembar, saopštila je produkcija “Pro Scena”.

U dogovoru sa upravom Tašmajdana, kriznim štabom i muzičarima, spomenuta organizacija iz tehničkih i epidemioloških razloga, zakazane koncerte regionalnih umetnika, kao i gostovanje predstave – monokomedije “Kakva ti je žena, takav ti je život“ Dragana Marinkovića Mace, pomera za nove termine na samom kraju leta.

Svi događaji će se i dalje održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.
Kako navode iz organizacije, kupljene ulaznice važe i za nove datume, a ukoliko publici oni ne odgovaraju, mogu ih vratiti na prodajnim mestima Tickets.

Dragan Marinković Maca sa svojom urnebesnom hit komedijom koja je osvojila region, će nastupiti u petak 17. septembra, Masimo Savić će svoje neprolazne hitove predstaviti dan kasnije, a virtouz Vlatko Stefanovski i V3 trio će svirati u nedelju 19. septembra, a svi događaji će počinjati od 21 čas.

Mašimo je već imao tokom juna dva rasprodata koncerta u klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu, na sceni Summer Stage, a zatim je nastupao po Vojvodini, prvo na Letnjoj sceni Palić, kao i na jubilarnom 20. Exit festivalu.

Koncert u septembru će mu biti prvi na stadionu Tašmajdan, jer je do sada u prestonici uglavnom nastupao u Sava centru, ranije u Domu sindikata, na Beer festu.

Vlatko Stefanovski je u maju održao izvanredan solo koncert u okviru Guitar Art festivala, u velikoj sali Doma omladine, a tokom pandemije imao je i nastup u Kombank Dvorani u decembru 2020, kao jedna od glavnih zvezda Beogradskog džez festivala.

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadaju da odgovaraju ponuđene opcije i sigurni su da će publika uživati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.