U trendu

Održana generalna proba Dance Arene

NOVI SAD – Uoči Exit festivala za odabrani krug ljudi priređena je sinoć posebna generalna proba na jednoj od najvećih bina festivala, čuvenoj Dance areni.

Najmoderniju produkcijsku tehnologiju imali su priliku da isprobaju dva posebna izvođača, performer i producent Mose i Sam Garrett pevač i tekstopisac.

Svojom performansom ova dva popularna hedlajnera Paćama bine uneli su posebnu energiju u prisutne, a kako je najavljeno iz organizacije, danas se na pomenutoj bini očekuje pravi zvuk hipnotišuće muzike.

Na generalnoj probi Dance arene uobičajeno pred sam festival bude puštena „neka muzika“, ali ove godine to nije slučaj jer pred nama nastupa Mose koji će u četvrtak otvoriti Paćama binu, rekla je Milica Dragomirović, portparolka Exit festivala.

Paćama bina je ove godine premeštena na sasvim drugu lokaciju i biće značajno veća u odnosu na prošlu godinu.

Đ Mose nam donosi sasvim novi multikulturalni zvuk kao i jedno sjajno putovanje kroz nešto drugačiju muziku koja nam donosi ukus „Ada divajn avejkeninga“ na Exit, a mi sada imamo priliku da sve to čujemo premijerno, ističe Dragomirović.

Dance arena odiše pravom festivalskom energijom, a nova led rasveta koja je postavljena na samoj bini upotpuniće doživljaj svakom ko se nađe na ovom mestu.

Kapije Exit festivala se otvaraju tačno u 19 časova, a prvi nastupi kreću već od 19.15časova kada nas na glavnoj bini očekuje nastup domaćeg metal benda Alitor, u isto vreme na „Visa Fusion“ bini nastupiće ZIMBRU, dok nešto kasnije od 22 časa Dance arenu otvara Human Rias.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.