U trendu

Oglasio se pisac „Igre prestola“: U knjizi će neki likovi ostati živi

Oko 19,3 miliona gledalaca širom SAD pratili su finale televizijske serije „Igra prestola“ u nedelju uveče, što je rekordna gledanost za ovu seriju, saopštio je kablovski kanal HBO.

Utiske o poslednjoj sezoni konačno je dao i pisac Džordž R. R. Martin, po čijim knjigama je rađeno šest sezona.

„Radim na veoma drugačijem medijumu nego Dejvid i Den, ne zaboravite na to. Oni su imali osam sati za finalnu sezonu. Očekujem da će dve moje poslednje knjige „Vetrovi zime“ i „San o proleću“ imati 3.000 strana rukopisa zajedno kada budu gotove. A ako više strana i poglavlja bude potrebno, dodaću ih. I naravno, postojaće efekat leptira“, kaže Martin i dodaje:

„Oni koji prate Not a blog znaju da o tome pričam još od prve sezone. Ima likova koji su ušli u seriju, kao i onih koji su u seriji umrli, ali su u knjigama još živi. Ako ništa drugo, čitaoci će saznati šta se desilo sa Džejn Pul, Ledi kamenog srca, Peni i njenom krmačom, Skahazom, Arijanom Martel, Tamnom zvezdom, Viktarionom Grejdžojem, ser Garlanom, Egonom Četvrtim i milijardom drugih likova, velikih i malih, koje gledaoci serije nisu uspeli da upoznaju. I da, imaćemo jednoroge“, otkrio je pisac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.