U trendu

Otvaranje novog bioskopa Cine Grand MCF 22. aprila u Nišu

NIŠ – Najnoviji multipleks bioskop u Nišu, Cine Grand MCF, biće otvoren 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet, kao deo MegaCom Film grupe koju čine Cine grand Rakovica i Kombank Dvorana u Beogradu.

Posetioci bioskopa Cine Grand MCF imaće na raspolaganju pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za posebnu udobnost, laserske projektore, platna najboljeg kvaliteta i Dolby ATMOS – ozvučenje poslednje generacije.

Bioskop će pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja, što se odnosi na znatno veće platno, kristalnu sliku, bolji zvuk, VIP podesive fotelje i poseban dizajn.

Direkcija Cine Grand bioskopa ima cilj da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru.
Svaka sala poseduje kožna sedišta, kao i sedišta za parove, a posetioci će filmska ostvarenja moći da gledaju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz jasan zvuk, koji garantuje spomenuti Dolby ATMOS sistem.

Dok su radili na dizajnu sala, tim iskusnih arhitekata inspiraciju je našao u prirodi i matematici, pa su tako nastale sale – Ljubav, Mačka, Pčela i Pahulja.

Ideja dizajna sala je da kroz jednostavne geometrijske oblike prikaže i ilustruje delove sveta i okolne prirode.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.