U trendu

Ove glumačke legende su bile TEŠKE ZA SARADNJU

Mnogi čuveni glumci sa ovih prostora imaju reputaciju da su izuzetno teški za saradnju, a o pojedinim anegdotama se i dan danas priča, iako su neke stare i po nekoliko decenija.

Monika Beluči je otkrila da rad sa Emirom Kusturicom nikako nije lak. „Nimalo nije jednostavno, a Emir se potrudio da bude još teže jer je povremeno znao da zekomplikuje i ubaci nove replike, koje sam morala da ponavljam sve dok ih ne izgovorim kako treba“, rekla je Monika.

Pavle Vuisić bio je neškolovani glumac, pravi talenat, ali kolege su svedočile da je bio veoma težak za saradnju. Čkalja i on su imali mnogo sukoba dok su snimali Kamiondžije. Čkalja je bio štreber, perfekcionista, koji je znao da pređe nevidljivu liniju između profesionalizma i preglumljavanja. S druge strane, Paja Vuisić je pripadao drugoj školi glume, čistom naturalizmu, prenosi Kurir.

https://www.youtube.com/watch?v=rRIHgscDJYI

„Ja Čkalju nikada nisam upoznala. Kada malo bolje pogledate Čkalju i Pavlja, videćete da je to nemoguća fuzija. Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: „Ja se samo ponašam“, rekla je kasnije Mirjana Vuisić, Pavlova supruga.

O tome koliko je Danilo Bata Stojković bio težak za saradnju posvedočila je i Mira Banjac.

„Bata je bio pretežak za posao, ali bio je čovek sa kojim je vredelo raditi. Teško je bilo zaraditi to prijateljstvo, ali kada zaradite, onda nema kraja“, rekla je Mira Banjac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.