Počela prodaja specijalnih paketa ulaznica za Exit

NOVI SAD – Proslava 20. godišnjice Exit festivala biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su već potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, poručuju organizatori.

Pored imena kao što su David Guetta, Eric Prydz b2b Four Tet, Đ Snake, Sabaton, Nina Kraviz i Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Denis Sulta, Đ Topic, Robin Sćulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejća, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat i Sheck Wes, nastupiće i hitmejker Robin Sćulz, vodeći nemački Đ i producent, zatim izuzetno cenjeni holandski umetnik srpskog porekla Satori live i nadolazeća house zvezda Ece Ekren, te niz domaćih izvođača koji zaokružuju program omiljene progresivne trance bine Gaia Trance Xperiment.

Line up Gaia Trance Xperiment bine pojačavaju Modern8 Live, Magnetik Live, Zyce Live, Flegma Live, Ectima Live, Pura, Stole, Zarma, Vlada, Buca i Filip Nikolaević, TeToure, Lazanya B2B Đ Lyabidelic i Đ Albert, koji se pridružuju već ranije objavljenim Imaginariumu Live, Pionu Live, i Đ-ima Aquapipeu, DaPEACEu, Mandi, Moži i Ćedi, navodi se.

Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode EXIT, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nišville, pokrenuli su,inače, nacionalnu kampanju za vakcinaciju, u čijem su fokusu mladi, kako bi se došlo do cilja, a on je da pre 21. juna više od 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije bude vakcinisano, navode organizatori.

Kampanja, koja je realizovana uz podršku nacionalne platforme „Srbija stvara“, Ministarstva zdravlja i gradova Beograda i Novog Sada, deluje u dva pravca: „Neču više da igram / vrtim / sviram sam(a)“, koji je namenjen onima kojima nedostaju festivali i „Ima li neko bolju ideju“, namenjenog onima koji nisu sigurni da je vakcinacija najbolji put za izlaz iz pandemijske krize, dok je zajednički naziv obe kampanje „Vakcinacija je jedini način da ponovo budemo zajedno“.

Po protokolu koji su nedavno predstavili vodeći srpski muzički festivali, na takve će manifestacije moći da uđu vakcinisani, oni koji imaju potvrdu da su preležali Covid-19 ili poseduju negativan PCR ili antigenski test.

Ograničen kontigent ulaznica po promo ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 40 odsto nalazi se u prodaji.

Ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival, a pokrenuta je i popularna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“, koja će biti dostupna do isteka zaliha.

Ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica po ceni od 1.990 dinara, uz 50 odsto popusta, biće u prodaji od 1. juna u podne. 

Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične strane festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.