U trendu

Počela sa radom oficijelna Hari Poter web-stranica

Za sve obožavaoce malog čarobnjakovog šegrta i sve one koji će tek otkriti serijal neverovatno popularnih romana o ovom junaku, kompanija Warner Bros. je pokrenula službeni sajt na adresi www.harrypotter.com.

Ovoj, sa nestrpljenjem očekivanoj stranici, je prethodio ogroman broj neslužbenih strana, koje su pokretali i održavali obožavaoci, a koji sada imaju priliku i da se susretnu sa bogato opremljenim sajtom, koji će se redovno ažurirati i obogaćivati sadržajima.

Na samom početku je tu animirani film o Hogwarts Express vozu, kojim mali junak sa prijateljima iz razreda putuje do Hogwart-ove škole za čarobnjake. Sledi mogućnost izbora između mnogih poznatih lokacija koje se pojavljuju u serijalu, a omogućen je i „prijemni ispit“ za sve one koji žele da pohađaju pomenutu školu.

U rubrici „Novosti“ su najnovije informacije o filmu koji se snima na osnovu ovog dela, a tu će se i po prvi put pojaviti isečci iz ovog ostvarenja, kada ono bude završeno. Najavljene su i igrice koje će se praviti posebno za ovu lokaciju.

Zanimljivo je i da je Warner Bros. pozvao sve obožavaoce, koji održavaju neslužbene stranice o ovom junaku, da se pridruže online-zajednici sajtova o Harry Potter-u, a kompanija će im obezbediti kvalitetne slike i sadržaje kojima će svoje lokacije učiniti još atraktivnijim. U planu je i pokretanje sajtova na francuskom, italijanskom, japanskom, španskom i nemačkom jeziku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.