U trendu

Počelo snimanje filma „Izolacija“ sa Milošem Bikovićem

TARA – Snimanje novog srpskog celovečernjeg igranog filma „Izolacija“ Marka Bacovića počelo je u sredu na planini Tari, a glavnu ulogu tumači – Miloš Biković, saopštio je Filmski centar Srbije (FCS), koji je podržao nastanak ovog filma.

Reditelj je i autor scenarija za film, zajedno sa kolegom Markom Jocićem, a ovaj tandem je već realizovao uspešan bioskopski hit „Taksi bluz“ (2019) sa Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi, na kome su bili scenaristi.

Zaplet prsihološkog trilera prati sudbinu junaka Jovana, mladog biologa punog entuzijazma, koji iznenada dobija dobro plaćeni posao nadgledanja migracija životinja u šumi.

Na udaljenoj planini, daleko od civilizacije, protagonista je smešten u drvenoj kolibi preuređenoj u naučnu stanicu, a njegov posao je da vodi računa o održavanju kamera koje snimaju divlje životinje.

Na snimcima se u jednom trenutku pojavljuje misteriozni čovek za koga Jovan počinje da sumnja da ga uhodi.

Kako vreme u izolaciji bude odmicalo, Jovan će biti svedok noćnih poseta, čudnih telefonskih poziva i neobjašnjivih zvukova koji će početi da bude njegovu paranoju i strah.

Suočen sa nejasnom pretnjom, on će voditi unutrašnju borbu sa samim sobom u kojoj neće biti siguran da li je ono što mu se dešava realnost ili plod straha i krenuće da preispituje svoju odluku ostanka u šumi.

Tačka njegovog mentalnog pucanja biće situacija kada bude video ubistvo u šumi…

Autorsku ekipu filma čine i direktor fotografije Đorđe Stojiljković, montažerka Andrijana Krčmar, scenografkinja Sanja Bulat, kostimografkinja Jelena Đorđević, kompozitor muzike Nikola Jeremić.

Uz Miloša Bikovića u glavnoj ulozi, koji je i producent „Izolacije“ sa Markom Jocićem, igraju još Miodrag Miki Krstović, Anica Dobra, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.