U trendu

Poznati di-džej Burak održao uživo nastup bez publike

BEOGRAD – Svetski poznat di-džej Burak Yeter boravio je u srpskoj prestonici kako bi u čast otvaranja novog restorana “W Sushi Galerija” održao uživo nastup bez publike.

Taj muzički set je bio planiran da se održi pred publikom, ali usled i dalje nepovoljne situacije sa pandemijom, i zbog poštovanja svih mera, di-džej Burak je snimio live set od sat vremena koji će biti dostupan na YouTube platformi.

Holandski muzičar turskog porekla rekao je da na ovaj način želi da poruči da muzika mora da živi, bez obzira na sve.

“Obožavam Srbiju, Beograd, obožavam i W Sushi. Učinilo mi se da je otvaranje W Sushija u Galeriji odlična prilika da posetim Beograd, ali se najviše radujem skorom susretu sa srpskom publikom”, izjavio je holandski di-džej.

“Sada nema nastupa sa publikom, naravno, ali iskreno se nadam da će se situacija sa koronom stabilizovati tokom leta“, rekao je Burak nakon snimanja live seta u restoranu W Sushi Galerija.

Zvanično jedan od 100 najboljih di-džejeva na svetu, Burak je još ranije naveo da je ljubitelj velikih festivala, na otvorenom, a Srbija je prepoznata po širokoj ponudi festivala električne muzike.

Ovaj di-džej je jedna od najvećih atrakcija i senzacija na klupskoj sceni poslednjih godina, zahvaljujuči hit singlu “Tuesday” koji ima više od pola milijarde YouTube pregleda.

Novi restoran W Sushi Galerija još uvek nije otvorio vrata svog enterijera, već goste uslužuje u bašti sa pogledom na reku, u skladu sa svim merama protiv pandemije.

Dodatno, Beograđani mogu da uživaju u vrhunskoj kuhinji ovog restorana i zahvaljujući ekskluzivnoj dostavi preko CarGo Batlera uz neverovatnih 50 odsto popusta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.