U trendu

Predstave “Bura” i “Tri zime” otkazane danas u SNP

NOVI SAD – Predstave “Bura” Vilijama Šekspira i “Tri zime” Tene Štivičić, koje su bile planirane za danas na dve scene Srpskog narodnog pozorišta (SNP) u Novom Sadu otkazane su, saopšteno je na sajtu teatra.
Nova verzija “Bure” izvedena u doba pandemije, u adaptaciji i režiji Kokana Mladenovića, neće se igrati ni sutra, a takođe su i datumi 25. i 26. mart otkazani, kako stoji na sajtu SNP-a.
Ipak, termin 24. mart za Šekspirovu “Buru”, gde prvi put u karijeri glumi reper i književnik Marko Šelić Marčelo, za sada stoji kao potvrđen datum.
Drama “Tri zime” hrvatske spisateljice Tene Štivičić, teatra “Promena”, u režiji glumice i profesorke glume Jasne Đuričić, kako stoji na repertoaru, biće izvedena u petak, 26. marta.
Tri izvođenja predstave „Velika depresija“, 23, 24. i 25. marta biće odigrane prema planu, kao i dva termina muzičke drame “Ko je ubio Dženis Džoplin?” 29. i 30. marta.
O daljim mogućim izmenama u svom repertoaru za tekući mesec, SNP će obavestiti javnost, a za sada ostaje sve kako je napisano, komedija “Amateri” se igra 26.03., balet “Dama s kamelijama” 27.03. i opera “Toska” 31. marta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.