U trendu

Premijera drame, koncert i veče poezije u Zvezdara teatru

BEOGRAD – Premijera predstave “Sportsko srce”, koncert Vlade i Bajke „Hodač po žici“, i tradicionalno “Veče sa Matijom Bećkovićem” biće održani tokom decembra u pozorištu Zvezdara teatar.

Pozorište počinje sledeći mesec premijerom komada Đorđa Milosavljevića – „Sportsko srce“, koja je zakazana za 4. decembar u 19:30 sati.

Predstavu je režirao Milan Karadžić, a igra sledeća glumačka ekipa – Milutin Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović.

Reprize „Sportskog srca“ su 7, 22. i 24. decembra.

Od danas publika može nabaviti ulaznice za decembarski repertoar, na kome se igraju redovne hit predstave “Osama-Kasaba u Njujorku”, “Hipnoza jedne ljubavi”, “Klaustrofobična komedija”, “Berači snova”, “Pasivno pušenje”, “Tre sorele”, “Voz”, “Bajka o pozorištu” i “Ljubav u Savamali”.

Malo muzike za kraj godine 21. decembra donose Vlada i Bajka putem koncerta „Hodač po žici“, kojim će promovisati svoj novi studijski album.

Nakon te muzičke večeri, na redeu je tradicionalno poetsko „Veče sa Matijom Bećkovićem“ – 30. decembra, kada će publika čuti objavljene ali i neke nove stihove uvaženog akademika i pesnika.

Prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga, Bećković ustupa zajedno sa pozorištem Zvezdara teatar u humanitarne svrhe.

U decembru će se igrati i najnovija monodrama „Knjiga o Milutinu – deo prvi“ prema romanu Danka Popovića, sa Nenadom Jezdićem, koja je premijerno izvedena 11. novembra na sceni „Danilo Bata Stojković“.
Glumac će Milutinovu ispovest u decembru scenski ispričati pet puta – 5, 9, 12, 14. i 28. decembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.