U trendu

Premijera filma „Crni panter: Vakanda zauvek“ održana u Los Anđelesu

LOS ANĐELES – Sinoć je u Los Anđelesu održana premijera dugoočekivanog superherojskog Marvelovog filma : „Crni panter: Vakanda zauvek“ (Black Panther: Wakanda Forever) koji će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 10. novembra, saopštili su producenti.

Filmski stvaraoci i specijalni gosti okupili su se sinoć na ljubičastom tepihu u Holivudu među kojima su najveće zvezde bili glumci Anđela Baset, Lupita Njongo, Letiša Rajt, Tenoč Uerta, kao i drugi akteri nastavka Marvelovog superherojskog naslova.

„Počastvovana sam. Ovo je prilika za nas, kao porodicu, da zajedno napravimo nešto predivno,“ izjavila je Letiša, vodeća glumica nastavka filma.

Takođe premijeri je prisustvovala i muzička ikona Rijana koja se ovog petka vraća na svetsku scenu i to sa pesmom „Lift Me Up“ glavnim singlom iz predtojećeg filma „Crni panter Vakanda zauvek“.

Napisana kao posveta preminulom glumcu Čedviku Bosmanu, protagonisti prvog dela franšize, pesma je snimljena u pet zemalja i producirana od strane Ludviga Goransona dobitnika nagrade Oskar za najbolju muziku za film „Crni panter.“

Nakon uspešnog ostvarenja iz 2018. kada je film „Crni panter“ reditelja Rajana Kuglera (Ryan Coogler) osvojio tri nagrade Oskar, nastavak akcionog Marvelovog filma vraća publiku u kraljevstvo Vakanda – izmišljenu zemlju sa neverovatno naprednom tehnologijom pred kojom se javlja nova pretnja.

Sada od strane podvodne nacije zvane Talokan.

Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost.

Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar