U trendu

Premijera predstave „Zaljubljivanje“ u Pozorištu mladih

NOVI SAD – Premijera interaktivne predstave „Zaljubljivanje“, priznate rediteljke Olje Đorđević, biće izvedena večeras od 20 sati u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Ovaj projekat rediteljke Olje Đorđević nastavak je njenog stvaralaštva koji je usmeren ka publici, pa će predstava „Zaljubljivanje“ doneti umetničku inovativnost u tumačenju nepresušne teme – ljubavi.

Po mišljenju rediteljke, ljubav je večita i nepresušna tema, a najlepši stihovi svetske poezije napisani su o ljubavi.

„Ljubav je bila inspiracija za remek dela velikih slikara. Najznačajniji romani i drame, filmska i televizijska klasika, svi dele ovu svima blisku, temu. Zbog ljubavi se dešavaju najlepše i najtragičnije stvari u životu. Zbog ljubavi se vode i ratovi“, rekla je rediteljka.

„Zaljubljivanje“ je predstava u kojoj dvoje mladih ljudi tek počinju svoju ljubavnu priču, a na svaku ljubavnu priču uvek utiče gomila spoljašnjih okolnosti.

Zbog toga će na ovu našu, u nekim scenama, publika imati presudnu ulogu, uticaće na njihove odluke, a samim tim i zajedno sa glumcima, kreirati tok radnje.

Na taj način, kao što je svaka ljubavna priča jedinstvena i posebna, svako izvođenje ove predstave će biti jedinstveno i nikad isto. Predstava je veoma komična i romantična ljubavna priča.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.