U trendu

Radakovic: Ples Denisa Murica sa loptom je uzivanje gledati

BEOGRAD – Gošća nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor“ bila je glumica Alisa Radaković, koja je govorila o svojoj ulozi u filmu „Zlatni dečko“ reditelja Ognjena Jankovića.

Radaković je rekla da joj nije bilo teško savladavanje uloge pošto je bio „jasan profil ličnosti i saradnja sa Jankovićem je bila sjajna“, a lik koji tumači je opisala kao „grabljivicu, na neki način“.

„Jako karakteristično je za nju da udiše i izdiše kontrolu, iz potrebe da zadovolji sliku šta bi trebalo da bude“, rekla je Radaković.

„Zlatni dečko“ govori o talentovanom mladom fudbaleru problematičnog ponašanja, koga igra Denis Murić, a Radaković je rekla da joj je utisak da je „cela atmosfera u filmu jako izražena i čini se da je jako teško odupreti se a da se ne predate“.

„Baš uvuče gledaoca. Potpuno sam se predala. Dinamika filma je sjajna. Svaki lik je veoma izražen i celovit“, ocenila je Radaković.

Prema njenim rečima, na snimanju joj se dopala „sloboda svakog člana ekipe“, a svi su bili „zaista fantastični ljudi i od svakog može mnogo da se nauči“.

Upitana o budućim planovima, Radaković je istakla da ju je iskustvo naučilo da „uloge biraju glumca“.

Govoreći o tome šta je saznala o fudbalu snimajući Jankovićev film, Radaković je istakla odnos između igrača i njihov odnos prema lopti, dodavši: „Ima scena u filmu kad Denis pleše sa loptom. To je veliko uživanje gledati!“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.