U trendu

Radonjić: Publika će se prepoznati u „Komediji na tri sprata“

BEOGRAD – Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Miodrag Radonjić koji je govorio o svojoj ulozi u filmu „Komedija na tri sprata“ Sandre Mitrović.

Radonjić je rekao da su glavne vrednosti filma to što će publika prepoznati u startu neke komšijske odnose koje svi imamo, živeli u vili ili zgradi, i što „nudi paletu likova, različitih sudbina junaka“.

Prema njegovim rečima, većina gledalaca može za nekog da se veže, da se pronađe u nekom od likova.

U filmu igraju Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković i drugi, a Radonjić kaže da je igrati uz njih velika čast i „užasno dragoceno iskustvo“, jer je neko ko nastavlja da uči tajne glumačkog zanata“.

„Najviše sam snimao sa Sekom. Neverovatno koliko je i u tim najzrelijim godinama i dalje koncentrisana na zadatak koji treba da obavi. Io sam najviše osetio u nekim dramskim scenama. Toliko je bila usredsređena i isključena od okruženja i stvarnosti. Zaista je na mene ostavila sjajan utisak“, rekao je glumac.

Radonjić je rekao da igra Momu, „blejača koji u suštini nema nikakve specijalne probleme ali i neke obaveze“, a namera je bila da njegova uloga bude u kontraritmu većini junaka filma, ali i likovima koje je igrao zu prethodnim ostvarenjima.

„Trudio sam se da uhvatim njegov ritam daha i srca i tog njegovog ležernog života“, naveo je Radonjić.

Govoreći o poruci filma, Radonjić je ocenio da je to „odsustvo empatije u svetu“.

„Mislim da ovaj film može da nas podseti da je empatija važna i da imamo odnos prema drugom ljudskom biću“, rekao je Radonjić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar