U trendu

Rasprodata premijera filma „Ala je lep ovej svet“

BEOGRAD – Za samo nekoliko dana, rasprodate su sve karte za premijeru filma „Ala je lep ovej svet“ , koja je zakazana za 22. septembar u velikoj sali MTS dvorane.

Zbog tolikog interesovanja, danas tokom dana biće otvorene i dodatne premijerne projekcije, koje će se održati iste večeri.
Glavne junake ove ljubavne komedije čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.
Film „Ala je lep ovaj svet“ nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija, a naćiće se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zeljmle i regiona od 22.septembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar