U trendu

Rasprodate karte za premijeru filma „Indigo kristal“ 7. marta u Mts Dvorani

BEOGRAD – Karte za beogradsku premijeru filma „Indigo kristal“ u Mts dvorani rasprodate su za samo dva dana, zbog čega će iste večeri, 7. marta biti otvorene dodatne premijerne projekcije u Cineplexx Galeriji sala IMAX, saopštili su producenti.

Ovaj film koji u naslovnim ulogama ima Miodraga Radonjića i Ninu Janković, otrežnjujuće nas podseća na stranputice koje može da donese samo jedan pogrešan izbor. Ipak, mladi reditelj Luka Mihailović kroz svoje debitantsko ostvarenje ostavlja nadu da se kroz samopokajanje i veliko lično odricanje može vratiti na pravi put.

„Ovo je pre svega generacijski film koji se bavi kolektivnim odnosima u vremenu u kom živimo. Glavni lik ovog filma je kolektiv – sistem vrednosti u kome živimo.

Izbor da se snima „ansambl film“ je potreba da se zabeleži svedočanstvo vremena kome pripadamo“, naveo je glavni glumac i producent Miodrag Radonjić.

Tekst je napisao reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

U ostalim ulogama gledaćemo i Denisa Murića, Pavla Mensura, Miloša Petrovića Trojpeca, Miloša Đurovića, Mateju Popovića, Goricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Film „Indigo kristal“ nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji, a u redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 9. marta širom zemlje i regiona.

Distribuciju filma radiće distributerska kuća Art Vista.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar