Romantična komedija „Zajedno u stanu“

BEOGRAD – U knjižarama je od ponedeljka nova, ljupka i zabavna knjiga kao stvorena za čitanje na odmoru, romantična komedija „Zajedno u stanu“ Bet O’Liri, debitantski roman britanske književnice u izdanju „Lagune“.

Da li je moguće zaljubiti se u osobu koju nikada niste videli? I da li je moguće da takva ljubav procveta? Odgovori na ta pitanja mogu se pronaći u ovoj knjizi.
Ovo je priča o Tifi i Leonu, koji se nikad nisu sreli, a žive u istom stanu.

Tifi Mur i Leon Tumi imaju probleme koje treba da reše.

Tifi je prevario i ostavio dečko, pa sad mora hitno da nađe stan. Međutim, kako zarađuje minimalac u neobičnoj izdavačkoj kući, izbor u Londonu joj je ograničen.

Leon, bolničar za palijativnu negu, vodi veću brigu o dobrobiti drugih ljudi nego svojoj.

Pored toga što radi noćne smene i neguje terminalno obolele, jedino se brine kako da skupi novac za oslobađanje nepravedno osuđenog brata. Leon ima stan koji koristi samo od devet do šest. Tifi radi od devet do pet, a treba negde da spava.

Je li to rešenje njihovih problema? Naravno, to podrazumeva deljenje kreveta…
Kada taj neobični Leonov i Tifin dogovor postane stvarnost, oni počinju da se upoznaju preko cedulja koje ostavljaju jedno drugom po stanu…

Bet O’Liri je diplomirala engleski jezik i književnost na Oksfordu i radila kao urednik redakcije knjiga za decu u „Pingvin rendom hausu“. Živi u prirodi, mada najbliže što može Londonu, a „Zajedno u stanu“, svoj prvi roman, napisala je u vozu na putu za posao i na povratku kući.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.