U trendu

Sajam knjiga u Akademiji do 31. oktobra

BEOGRAD – U knjižari „Akademija“ u Beogradu u toku je do 31. oktobra „Sajam knjiga“ na kome se može naći preko 25.000 publikacija, više od 60 izdavača, saopštila je danas izdavačka kuća Data status.

Kako je navedeno, u suterenu, prizemlju i galeriji knjižare u Knez Mihailovoj ulici mogu se „po povoljnim cenama“ naći publikacije domaćih i stranih autora i izdavača, knjige na stranom jeziku, časopisi, gift asortiman i drugo.

Iz Data statusa je saopšteno da sajam nudi više od 5.000 naslova na stranim jezicima iz oblasti slikarstva, arhitekture, dizajna, filma, fotografije, muzike, prirodnih i društvenih nauka, sporta i mnogih drugih, izdavača kakvi su Tašen, Faidon, Dover, Blumsberi, Faber end Faber, Temz end Hadson, Harper Kolins ili Oksford juniversiti pres.

„Ovo je i idealna prilika da ljubitelji beletristike na engleskom jeziku, po izuzetno povoljnim cenama, dopune svoje zbirke knjigama kuća kao što su Pengvin, Makmilan, Vintidž i Vordsvort“, navodi se u saopštenju.

Sajam u „Akademiji“ donosi uz popust i stručnu literaturu iz oblasti istorije, politike, psihologije, filozofije, prirodnih nauka i sporta, poznatih domaćih izdavača kao što su Fedon, Klio, Karpos, Data status, Filip Višnjić, Babun, Katena mundi, Dereta i Službeni glasnik, a tu su i edukativne i kreativne knige i igračke za decu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.