U trendu

Sara Jo nastupa sa Elisom 22. oktobra u Bitef Art Caffeu

BEOGRAD – Slavna italijanska kantautorka Elisa održaće koncert 22. oktobra u Beogradu, u okviru evropske turneje koja je u toku, a kao specijalna gošća na bini će joj se pridružiti naša pop zvezda Sara Jo, najavili su organizatori.

Elisa je svetsku slavu stekla sjajnim kompozicijama i saradnjama sa izvođačima kao što Lučano Pavaroti, Andrea Bočeli, Tina Tarner, Cukero, bend Imagine Dragons, a Sara Jo će joj biti jedina gošća sa kojom će podeliti koncertnu binu u ovom delu sveta!

„Elisa je neko koga pratim od svoje osme godine, obeležila je moje odrastanje u Italiji i deo je bezbroj uspomena. Jedan od mojih prvih covera na YouTube je upravo bio za njenu pesmu “Luce”. I dalje mi je teško da poverujem da ću je ovog vikenda slušati uživo u svom gradu, Beogradu, i da ću deliti scenu sa takvom muzičkom veličinom!“ – kaže Sara Jo i doda

Poznato da je Sara rođena u Rimu i da je njeno odrastanje obeležila italijanska muzička scena. Simbolično, Sara će se u Beogradu susresti sa svojim idolom iz detinjstva, Elisom, čija debitantsku numera „Luce“ je jedna od njenih omiljenih pesama. Ovo je još jedna u nizu saradnji kroz koju će nam srpska zvezda pokazati svoju moć transformacije i raznovrsnost talenta, u kome publika uživa od kako se pojavila na sceni pre deset godina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.