U trendu

Serija „Državni službenik“ prodata u Brazilu

BEOGRAD – Igrana serija „Državni službenik“ biće emitovana u Brazilu budući da je najveća brazilska striming platforma „Globoplay“ otkupila ekskluzivna prava na emitovanje ove špijunsko – kriminalističke serije iz dve sezone, autora Predraga Gage Antonijevića, saopšteno je danas.

Serija je urađena u koprodukciji Telakoma Srbija i produkcijskih kuća „Dandelion Productions“ i „Film Danas“.

Prema dosadašnjim statistikama, čak 30 miliona korisnika će moći da prati uzbudljiv triler u kome igraju Milan Marić, Vaja Dujović, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Ljubomir Bulajić, Marta Bjelica, Nenad Jezdić, Aleksandar Berček, Igor Đorđević, i mnogi drugi.

Posrednik u sklapanju ovog poslovnog uspeha bila je distributerska kuća „GoQuest Media“, koja ima ekskluzivna prava na distribuciju ove serije širom sveta.

Predstavnici „Globoplay“ platforme izrazili su zadovoljstvo, jer je „Državni službenik“, u režiji Miroslava Lekića i Ivana Živkovića, pronašao svoj put do Južne Amerike i sigurni su da će lokalna publika verno pratiti svaku epizodu.

„Velika zainteresovanost domaće publike, ali i ovakve saradnje sa inostranim partnerima i producentskim kućama dokaz su da smo na pravom putu kada je reč o produkciji i ulaganju u srpsku kinematografiju. Nema sumnje da ćemo nastaviti sa proizvodnjom još kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja u budućnosti“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Srpska akciono-špijunska TV serija „Državni službenik“ oduševila je regionalnu publiku, a snimanje treće sezone je trenutno u toku.

Tema novih epizoda biće veoma aktuelna, a to je upravo pandemija virusa Kovid-19.

Ustaljenom glumačkom ansamblu priključiće se i novi lik kojeg će tumačiti hrvatski glumac Frano Mašković, dok se nakon prve sezone vraća i uvek odličan Igor Đorđević u ulozi Hameda.

Publika će treču sezonu popularne serije moći da prati na proleće 2022. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.