U trendu

Sin DŽona Lenona objasnio zašto je promenio ime

LONDON – Engleski pevač i tekstopisac DŽulijan Lenon, sin legendarnog člana Bitlsa Dzona Lenona, rekao je da je promenio ime 2020. godine jer je imao problema kada god bi morao da pokaže ličnadokumenta, piše britanski list Independent.

On je naime promenio ime iz DŽon Čarls DŽulijan Lenon u DŽulijan Čarls DŽon Lenon, a mnogima je ova promena zvučala čudno jer se radi samo o promeni redosleda imena u punom imenu.

Gostujući u jednom podkastu, DŽulijan je istakao probleme sa kojima se susretao zbog poistovećivanja svog imena sa imenom svog slavnog oca.

„Kad god sam morao da se predstavim, posebno na čekiranju karata za ukrcavanje u avion… znate da oni ne koriste vaše ime u potpunosti, u mom slučaju je to uvek bilo Džon Lenon, tako da je dolazilo do mnogih nejasnoća“, rekao je DŽulijan.

Pevač je naveo da mu je čitava situacija stvarala mnoge neprijatnosti, jer se „nije osećao kao DŽulijan“, ali da nije želeo drastično da menja svoje ime.

„Sve što sam uradio je da sam zamenio DŽon i DŽulijan, tako da sam DŽulijan Čarls DŽon Lenon. To je tako jednostavno, ali za mene je to sasvim drugi svet. Nije da se stidim ili ne poštujem oca“, rekao je Lenon.

DŽulijan je obradio čuvenu pesmu svog oca „Imagine“ početkom ove godine i to u cilju pomoći narodu Ukrajine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar