U trendu

Smak pred više hiljada ljudi na koncertu u Kragujevcu

KRAGUJEVAC – Svečani vatromet, povodom Dana grada, najavio je na spektakularan način dugo očekivani koncert grupe Smak u Kragujevcu, koji je održan sinoć pred nekoliko hiljada ljudi.

Legende roka održale su koncert u gradu u kome je bend i nastao pre 51 godinu.

Na ogromnoj sceni, baš kao što priliči velikim zvezdama, odsvirali su poznate hitove, a publika iz Kragujevca ali i regiona, koja je odrastala uz Smak, pevala je zajedno sa njima.

Rok grupa Smak, koja je poslednji koncert održala 2015. godine na Ušću u Beogradu, sinoć je u Kragujevcu nastupila u istom sastavu, ali na žalost, ovog puta bez legendarnog Borisa Aranđelovića, koji je preminuo dva meseca nakon tog koncerta.

Njegovo specifično pevanje i glas, kojim je bojio pesme legendarnog Smaka, na koncertu u Kragujevcu, pored već poznatog Dejana Najdanovića, ovog puta preneo je i mladi pevač Jovan Pantić, koji je odlično otpevao hitove grupe uz pratnju legendarnog Radomira Mihailovića Točka.

Na oduševljenje publike, njegova virtuoznost na gitari nije ga napustila, što je još jednom pokazao i na koncertu u Kragujevcu.

I starije i mlađe generacije uživale su u hitovima „Šumadijski bluz“, „Crna dama“, „Profesor“, „Satelit“ i drugim, a među publikom je bilo i stranaca.

Kako su neki od njih izjavili za Tanjug, ovo je spektakl koji se ne propušta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar