U trendu

„Soko“ bezbedno vraća posetioce sa Beer Festa

BEOGRAD – Ovogodišnji Beer Fest ostvario je saradnju sa „Srbija vozom“ kojom pozivaju posetioce festivala da ne voze u alkoholisanom stanju, a kao jedna od pogodnosti biće organizovani dodatni polasci brzog voza „Soko“, sve u cilju bezbednog održavanja festivala, najavili su organizatori.

Igor Blažević, poznatiji kao „Prljavi ispektor Blaža“, na zanimljiv način najavio je ovu saradnju u brzom vozu „Soko“ kao jedan od izvođača ovog festivala.

Putnici voza odgovarali su na zanimljiva pitanja vezana za tradiciju održavanja Beer Festa, čime su imali priliku da osvoje ulaznice, a Blažević je u svom šaljivom maniru izvodio pesme čija poruka je bila poziv na bezbednost.

„Nemojte da vozite kola, ako ste pod uticajem alkohola. Bolje sednite na voz i dođite na Beer Fest spremni skroz“, samo su neki od stihova koje je Blažević izvodio.

U periodu trajanja festivala, od 18. do 21. avgusta, sva četiri dana biće organizovani kasni večernji polasci iz Beograda za Novi Sad i Vršac.

Kako su najavili, vozovi na relaciji Novi Beograd – Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar