U trendu

Spilbergovi snovi na web-u

Steven Spielberg će 5. februara 2001. imati premijeru. Nije u pitanju filmska „fešta“, niti će se ona održati u bioskopskoj dvorani. Posetioca će sigurno biti mnogo, više nego na bilo kojoj od ranijih projekcija njegovih filmova, ali niko neće videti ostale gledaoce koji će uživati u njegovom novom ostvarenju.

Reč je o Flash-animaciji koju je slavni reditelj pripremio za sajt CountingDown.com i koja je nastala na osnovu njegovih snova. Što se tiče pomenute adrese, to nije jedini projekat takve vrste koji će oni priuštiti posetiocima. U pitanju je čitava serija animacija koje će poznate ličnosti predstaviti u novom svetlu, otkrivajući njihove snove i omogućavajući gledaocima da svoje omiljene reditelje, glimce ili modele upoznaju na jedan sasvim nov način.

U svakoj od animacija će se pojaviti i autor koji će bliže objasniti svoje delo i ono što će gledaoci videti, potencirajući „lični pristup“ koji je u osnovi ovakve zamisli. Posle Steven-a Spielberg-a, premijeru će doživeti i Flash-snovi reditelja Ron-a Howard-a, čiji je poslednji film How The Grinch Stole Christmas postigao veliki uspeh u SAD. Sledeći u nizu poznatih ličnosti će biti komičar Steve Martin i model Claudia Schiffer.

u svim ostvarenjima se pomenute osobe pojavljuju u ulozi reditelja, dok će se za realizaciju animacije pobrinuti studio PDI DreamWorks, najpoznatiji po animiranom ostvarenju Antz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.