U trendu

Srpska moda predstavljena na Sicliji

BEOGRAD – Srpski modni dizajneri okupljeni u organizaciju „Serbia fešn vik“ predstavili su svoje kreacije na „Fešn viku“ održanom u Taormini, na Siciliji.

„Serbia fešn vik“ je danas saopštio da su svoje nove kolekcije u „bajkovitom ambijentu porodičnog zdanja Korleonovih“ iz kultnog filma „Kum“ 29. avgusta predstavili Bata Spasojević, Suzana Perić, Ivana Nikolić Stanković, Milica Opačić, Nataša Bodirožić, Jovana Petković, Lepa Kotur, Spes Lajn i Kristina Marović.

Predsednici „Serbia fešn vika“ Svetlani Horvat organizatori sicilijanske nedelje mode uručili su specijalno priznanje u znak zahvalnosti za uspešnu saradnju i zalaganja u oblasti mode, izrađeno od kamena sa sicilijanskog vulkana Etna, kaže se u saopštenju.

„Ponosna sam na naše dizajnere i način na koji smo predstavili srpsku modu na Siciliji, a organizatorima dugujem zahvalnost na vrednom i originalnom priznanju koje su mi uručili. Bilo je zadovoljstvo uživožosetiti fantastične reakcije publike koja je s oduševljenjem pozdravila srpsku modu“, navela je Horvat.

Prema njenim rečima, Nedelja mode u Srbiji – „Serbia fešn vik“ biće održana od 25. do 29 septembra u Novom Sadu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.