U trendu

Sutra regionalna konferencija “Kultura u doba pandemije”

BEOGRAD – Regionalna konferencija „Kultura u doba pandemije“, koju će otvoriti potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković, biće realizovana onlajn sutra od 9 do 12 časova.

Konferencija će se održazi u organizaciji Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i kompanije Color Preš Communications, koja je priredila i jučerašnju konferenciju onlajn u Narodnoj skupštini, upravo na temu pandemije u svim sektorima.

U uvodnom delu govoriće ministri kulture Republike Hrvatske, Republike Severne Makedonije, Republike Albanije, Republike Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, kao i ambasadori zemalja koje imaju diplomatska predstavništva u Beogradu.

Konferencija će moći uživo da se prati putem linka , kao i Facebook stranice Ministartva kulture i informisanja RS.

Učesnici konferencije će kroz primere dobre prakse ukazati kako se mogu prevazići negativne posledice pandemije na kulturu jedne zemlje.

Kroz dva panela “Kako je korona ugasila svetla reflektora?” (10.00h) i “Da li je umetnost pozitivna na Kovid 19?” (11.00h), predstavnici različitih institucija kulture iz regiona odgovoriće na ova pitanja i predložiti konkretna rešenja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar