U trendu

Televizijska serija „Blok 27“ od 19. februara na Superstaru

BEOGRAD – Potpuno osveženje na TV kanale stiže kroz novu tinejdž misteri-horor seriju „Blok 27“ najavili su producenti.

Ova originalna i veoma uzbudljiva priča uvući će publiku u novi, do sada neistraženi, tajni svet u pokušaju da pronađe odgovor na pitanje: zašto ne postoji Blok 27?
Publiku očekuje šest epizoda o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović.

Zaplet uzbudljive priče počinje nestankom četrnaestogodišnjeg Rastka u blokovima Novog Beograda, kada njegova sestra bliznakinja odlučuje da sama pronađe brata, koji je nestao u bloku koji zapravo ne postoji.
Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, a scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.
Ostale uloge u TV seriji Blok 27 su poverene Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Đuriću i mnogim drugima.
Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, premijerno će biti emitovan vikendom u 21h od 19. februara na kanalu Superstar TV.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar