U trendu

Todorović: Nastavak „Bese“ je neočekivan i originalan

BEOGRAD – Gost nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor“ bio je reditelj Milan Todorović, koji je govorio o svom delu posla na drugoj sezoni seriji „Besa“, čije je emitovanje počelo pre nekoliko dana.

Todorović je rekao da je serija „Besa“ napravila iskorak u regionu pre svega dobrom pričom, koja se i stranim producentima čini „originalnom i zanimljivom“.

„Serija je rađena na najvišem svetskom nivou što se tiče kvaliteta. I glumci su zaista vrhunski, na svetskom nivou, domaći i strani. Svi su oni pažljivo odabrani za te likove. Mislim da su svi ostvarili neverovatno dobre uloge“, rekao je Todorović.

Prema njegovim rečima, u drugoj sezoni „Bese“ publika će biti jako iznenađena, jer „svi očekuju jedno ali će im biti ponuđen neočekivan nastavak serije koji svojom originalnošću daje svežinu“.

„Uglavnom se serije rade da imate dosta scena na istom mestu. U ‘Besi’ se išlo sa lokacije na lokaciju, i to je činilo dodatni aspekt uzbudljivosti. Sve lokacije su dobro izabrane, jako su atraktivne, daju produkcionu vrednost koja nije često viđena na našim prostorima“, rekao je Todorović.

Reditelj je istakao da mu je bila velika čast kad su ga iz produkcije Adrenalin pozvali da radi akcione scene „Bese“.

„Postoje tokovi priče koje smo podelili reditelji Igor Stoimenov, Nikola Ljuca i ja. Meni su zapale scene nasilja i akcije. Meni to nekako leži. Videli su moje prethodne radove… Dobro je uklopljeno sve, neće publika provaliti ko je koju scenu radio, jer je stilski ujednačeno“, rekao je Todorović.

Prema njegovim rečima, u seriji ima akcionih scena u kojima su uključeni i ženski likovi, i bilo mu je drago što to vidi u „Besi“.

„Ono što stranci vole je dobra priča, za time tragaju. Kad pogledate američke rimejkove stranih filmova to je samo zato što su bile dobre priče. Ova priča je ‘jedan na jedan’ što američki producenti traže, zato što je priča jako originalna“, rekao je Todorović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar