Trećina karata za jubilarni Egzit prodata za 53 minuta

BEOGRAD, 22. novembra (TANJUG) – Svega 53 minuta bilo je potrebno da fanovi iz 44 zemlje razgrabe kompletnu prvu seriju ulaznica za veliku proslavu 20 godina Egzit festivala!

Kako su saopštili iz organizacije, čak trećina dnevnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave već je rasprodata u rekordnom roku i to duplo brže u odnosu na prethodne godine, čime je još jednom potvrđeno veliko interesovanje koje vlada za jubilarno, Egzit 2. 0 izdanje.

Prve ulaznice stigle su danas tačno u podne na prodajna mesta u skoro 20 zemalja sveta, mada je na samom startu prednjačila onlajn prodaja, dostupna fanovima iz svakog kutka planete.

Iako poslednjih godina posetioci na Egzit dolaze iz oko 90 različitih zemalja sveta, ako je suditi po broju od 44 zemlje u samo prvih sat vremena prodaje ulaznica, očekuje se da Novi Sad i Srbija ugoste ne samo najveći broj stranih gostiju dosad, već i najraznovrsniji miks zemalja na jednom mestu.

Prednjače zemlje regiona od kojih su na prvom mestu Hrvatska i Slovenija, kažu iz Egzit tima, a tu su i uvek brojne Velika Britanija, Holandija, Francuska, Belgija, Turska, Mađarska, Rusija i niz drugih, pa se beleže i prve Egzit 2.0 ulaznice kupljene u Kolumbiji, Češkoj, Brazilu, Azerbejdžanu, Egiptu, Gruziji, Meksiku, Malti, pa čak i u dalekoj Maleziji!

Nova serija Egzit ulaznica koje omogućuju narukvicu za sva četiri dana od 9. do 12. jula iduće godine, prodaje se po sledećoj promotivnoj ceni od 6.490 dinara, a u prodaji su još i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, koje omogućavaju pristup VIP GOLD zonama na glavnoj bini i Dance Areni.

Obožavaoci elektronske scene mogu da kupe ulaznice koje omogućavaju pristup VIP gold zoni samo Dance Arene i to po ceni od 20.000 dinara za četiri dana festivala.

Svi posetioci jubilarnog 20. rođendana festivala mogu već sada da rezervišu svoje mesto u festivalskom kampu, te da svoju ulaznicu iskombinuju sa željenim smeštajem.

Prvi izvođači za Egzit, ali i za ostale festivale u organizaciji Egzit tima, kao što su Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.