U trendu

U prodaji karte za „Paklene ulice – Hobs i Šo“

BEOGRAD – Nakon osam filmova koji su zaradili skoro pet milijardi dolara širom sveta, franšiza „Paklene ulice“ se nastavlja novim ostvarenjem „Paklene ulice-Hobs i Šo“ u režiji Dejvida Liča koji u bioskope stiže 31. jula, a karte su u prodaji, saopštio je „Taramaunt“.

Film „Paklene ulice-Hobs i Šo“ otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu „Paklenih ulica“, sa pričom koja se odigrava od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne Samoe.

Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali (u filmu „Paklene ulice 7“ iz 2015), njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

U trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba) dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

(Tanjug)