U trendu

U prodaji ulaznice za film „Toma“ u Cineplexx bioskopima

BEOGRAD – Životnu priču velikana narodne muzike, Tome Zdravkovića, prikazanu u biografskom filmu „Toma“ Dragana Bjelogrlića publika će imati prilike da vidi od 16. septembra u Cineplexx bioskopima širom zemlje, a ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS, najavili su iz Cineplexxa.

„Toma“ je biografski film o čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema – po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo.

Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenjevicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života.

Ovo je priča o duši.

Boemska atmosfera uz pesme Tome Zdravkovića očekuje se u svim Cineplexx bioskopima ovog četvrtka od 20 časova, na Boemskoj večeri.

Kako bi ovo posebno veče bilo upamćeno na pravi
način, restoran „Tri šešira“ je pripremio poklone odabranim posetiocima u svim beogradskim Cineplexx bioskopima, dok sve posetioce događaja u Cineplexx Ušće Šoping centru bioskopu očekuje posebno iznenađenje.

Gledaoci će nagrade dobiti i u Kragujevcu kao i u Cineplexx bioskopu u Nišu.

Milan Marić uspeo je da tugom u očima i šarmom donese sve ono što je za kafanskim stolom napisao i otpevao Toma Zdravković, a Tamara Dragičević maestralno je iznela ulogu Silvane Armenulić.

U filmu se pojavljuju i Andrija Kuzmanović u ulozi Tominog menadžera, Petar Benčina u ulozi doktora, Paulina Manov u ulozi doktorove žene Ljiljane, Milena Radulović u ulozi Nade, Sanja Marković u ulozi poslednje Tomine žene i drugi.

Režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić, scenario Zoran Lisinac, Nikola Pejaković i Maja Todorović, a muziku za film je radio Željko Joksimović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.