U trendu

U susret 100 hiljada gledalaca ekipa filma „Indigo kristal“ spremila poklone

BEOGRAD – U susret 100.000 gledaocu filma „Indigo kristal“, ekipa ovog popularnog projekta rešila je da nagradi svoje gledaoce veoma vrednim poklonima za sve one koji će u narednih 5 dana posetiti bioskope širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, najavili su producenti ostvarenja.

Dodatno, autorska i glumačka ekipa filma u narednim danima će biti prisutna i na projekcijama u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu, koje su zakazane za 3. i 4. april.

Film „Indigo kristal“ je obišao do sada celu Srbiju i region, kao i mnogobrojne evropske gradove i za manje od meseca dana od početka bioskopske distribucije publika je sa velikim oduševljenjem prepoznala ovaj film.

Filmska priča „Indigo kristal“ je smeštena u Šapcu i prati tridesetogodišnjeg Vuka, koji izlazi iz zatvora na uslovnu slobodu, uz pretnju da se vraća ako napravi i najsitnije delo.

Vuk pokušava svoj proces asimilacije u društvo, međutim konstantno ulazi u situacije koje ga vraćaju na stari život.

Njegov lični krik za pomoć, ujedno je i simbolični generacijski krik za razumevanjem i pokušajem da se vrate na pravi put.

Glavne uloge su poverene Miodragu Radonjiću, Nini Janković, Denisu Muriću, Pavlu Mensuru, a u ostalu glumačku ekipu čine Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Mateja Popović, Gorica Popović i Milan Čučilović, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

Film „Indigo kristal“se nalazi u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona, a distribuciju filma radi distributerska kuća Art Vista.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar