U trendu

Više od 60 hiljada gledalaca za mesec dana: „Vera“ broj 1 u srpskim bioskopima

BEOGRAD – Gotovo mesec dana nakon svečane beogradske premijere i početka bioskopske distribucije, film „Vera“ izbio je na prvo mesto gledanosti u domaćim bioskopima, ubedljivo nadmašivši brojne holivudske blokbastere, saopštili su distributeri.

Film je do sada pogledalo više od 60.000 gledalaca širom Srbije i regiona, čime je „Vera“ već postala jedan od najvećih ovogodišnjih bioskopskih hitova.

„Filmovi su tu zbog publike koja ih gleda“, izjavila je tim povodom glavna glumica Jovanom Stojiljković, i dodala la da joj je drago što je toliki broj ljudi do sada pogledao naš film.

„Sa raznih premijera širom Srbije i regiona nosim samo najlepša iskustva i veliku zahvalnost na svim komentarima i pohvalama koje sam čula. Hvala vam“ poručila je Stojiljković.

Velika beogradska premijera „Vere“ održana je 9. novembra u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, nakon čega su upriličene i premijere u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Banjaluci, Podgorici i, nedavno, u Beču.

„Vera“ je, podsećamo, melodrama sa elementima trilera nadahnuta uzbudljivom istinitom pričom o Veri Pešić, višestrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata.

Reditelj filma je Nedeljko Kovačić, scenaristi Kristina Đuković i Nedeljko Kovačić, originalnu muziku potpisuje Magnifiko, a producentkinja filma je Danka Milošević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.