U trendu

Za samo 3 dana, film „Vera“ pogledalo 10 hiljada gledalaca

BEOGRAD – Špijunski triler „Vera“ posle beogradske premijere, gde ga je publika dočekala sa oduševljenjem, puni velikom brzinom bioskopske sale i za samo 3 dana film je pogledalo 10.000 gledalaca, saopštili su producenti.

Od samog početka, bioskopsku publiku je zainteresovao film inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, četvorostrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali „srpska Mata Hari“ u lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada.

Film „Vera“ je priča o ženi u muškom svetu i paralelno sa akcionom, špijunskom linijom radnje, fokus filma je na Verinoj intimnoj, psihološkoj drami u kontekstu tajne njenog porekla.

Glumačku ekipu čini Jovana Stojiljković, Petar Zekavica, Tihomir Stanić, Viktor Savić, Nikola Kojo, Aleksandar Srećković, Anita Mančić, Džek Dimić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić, Bojan Žirović i mnogi drugi.

Reditelj filma je Nedeljko Kovačić, scenaristi Kristina Đuković i Nedeljko Kovačić, originalnu muziku potpisuje Magnifiko, a producentkinja filma je Danka Milošević.

Film „Vera“ nastavlja redovnu bioskopsku distribuciji širom zemlje i regiona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar