U trendu

Za ulaznice za sledeći Exit već se prijavilo 17.000 fanova

NOVI SAD – Za samo nekoliko dana otkako je počela registracija za novo, 20. izdanje „Exit“ festivala idućeg jula, prvih 17.000 fanova iz celog sveta već se prijavilo za ulaznice.

Ovako snažan start i prve brojke organizatore ne čude mnogo, budući da sledeće godine „Exit“ festival slavi dve decenije postojanja.

„Pod simboličnim sloganom Exit 2.0, jedan od najznačajnijih svetskih festivala označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja“, ističu organizatori.

Očekuju da će se idućeg jula na Petrovaradinskoj tvrđavi okupiti neki od najznačajnijih muzičkih izvođača današnjice, kao i odabrana imena koja su kreirala dvodecenijsku istoriju festivala.

Imajući u vidu korene nastanka festivala, pored muzike, i društveni aktivizam će biti u prvom planu, sa značajnim projektima lokalnog, regionalnog i globalnog nivoa, najavljuje „Exit“ tim.

Organizatori očekuju da će ukupan broj prijavljenih za prve serije ulaznica nadmašiti prethodne godine, zbog čega je već sad izvesno da će jubilarno izdanje zabeležiti najveće interesovanje otkako „Exit“ postoji.

Budući da se radi o godišnjici, mnogima će registracija biti i najsigurniji put do ulaznice, jer se očekuje da će cele serije ulaznice nestajati ranije nego ikad pre.

Prijavljivanje za najpovoljnije ulaznice i dalje je u toku, a svi koji se registruju mogu potencijalno da osvoje i dodatne ulaznice, turističke pakete, bekstejdž iskustva i mnoge druge vredne nagrade.

Ulaznice će na jesen biti puštene u prodaju, a svi koji žele do njih pre svih mogu da se prijave na sledećem linku:.

Ovogodišnji „Exit“ festival održan je od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, okupiviši gotovo 200.000 ljudi iz preko 90 zemalja širom sveta, uz rekord posete koji je bio oboren već na samom startu sa preko 56.000 ljudi.

Tvrđavu je posetila plejada značajnih izvođača kao što su The Cure, Greta Van Fleet, The Ćainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Skepta, Carl Cox, Solomun, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Tom Walker, IAMĐB, Ćarlotte De Witte, Maceo Plex, Lee Buridge, Peggy Gou, Jeff Mills, Tale of Us, Ćase&Status RTRN II Jungle, Desiigner, Whitećapel, The Selecter, Lost Frequencies, Boris Brejća, Dax J i stotine drugih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.