U trendu

Zavrsen Mountain Music Fest: Trodnevni spoj muzike avanture

DIVČIBARE – Mountain Music Fest, koji je proteklog vikenda održan na Divčibarama, uprkos najavljenom lošem vremenu, okupio je preko 3000 ljubitelja planine i kvalitetne muzike, sopštili su organizatori.

Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jaž, Musical Doctors, Bege Fank & BKO i TBF otvorili su ovogodišnje izdanje festivala sjajnim nastupima prve večeri na glavnoj bini.

Iako su nastupi Vojka V i Sunshine-a otkazani, publika je drugog dana MMF-a uživala u muzici Cotton Pickers-a, Dece Loših Muzičara i Mutanta, dok su se na Vinyl stejdžu u šumi tokom celog dana vrtele ploče Peppea, Đ Gocea i momaka iz White City Soul-a.

Festival su u nedelju zatvorili Bege Fank, Ljudski Maximum, Phat Phillie i Nezoob.

Pored odlične muzike i dobro poznatog ambijenta divčibarske prirode, kvalitetan i raznovrstan celodnevni program jedan je od razloga zbog kojih posetioci svih generacija dolaze, ali se i svake naredne godine rado vraćaju na ovaj festival, tvrde organizatori.

„Mountain Music Fest, kao jedinstven koncept celodnevnog vikend-festivala u prirodi, i ove godine obezbedio je brojne sadržaje za sve uzraste, sa idejom da čitave porodice, prijatelji, ali i posetioci koji su došli sami, provedu prijatan vikend na svežem vazduhu, daleko od gradske vrućine, uobičajenih festivalskih gužvi i prašine“, kaže Matija Tripković, direktor festivala i dodaje da su avantura park, zip lajn, orijentiring, joga i panoramska vožnja žičarom bili samo neki od ovogodišnjih dodatnih programa.

Pored avanturističkih, sportskih i kreativnih sadržaja, festival od samog početka veliku pažnju posvećuje očuvanju životne sredine u kojoj se održava.

Pored podizanja svesti o važnosti brige o okruženju kroz različite edukativne radionice, MMF je ove godine uveo limene čaše kao jedinstvenu festivalsku ambalažu i u potpunosti izbacio jednokratnu plastiku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.