U trendu

Završeno snimanje igranog filma „Heroji Hilijarda“

Gornji Milanovac – Juče je završeno snimanje igranog filma „Heroji Halijarda“, u režiji Radoša Bajića, a poslednje scene snimljene su u selu Družetići, a skoro dva meseca trajalo je snimanje filma na gorskom aerodromu Galovića Polje, gde je iz dana u dan bilo i po nekoliko stotina domaćih ali i stranih glumaca, statista i filmskog osoblja.

Radoš Bajić sinoć se zahvalio „Auto Čačak“ i vlasniku Milenku Kostiću koji je pružio gostoprimstvo ali i Radovinu Veselinoviću Grebi, predsedniku Saveta mesne zajednice Pranjani, na gostoprimstvu koje je on ali i meštani njegove mesne zajednice pružili čitavoj filmskoj ekipi.

Bajić je najavio da će jedna od premijera filma „Heroji Halijarda“ biti i u Pranjanima jer su, kako je rekao ovaj kraj i ljudi zaslužili.

Biće to prvi put da se u jednom selu održi premijera filma.

U filmu, ali i seriji „Vazdušni most“ koja će uslediti pojaviće se neki od bardova srpskog glumišta poput Žarka Lauševića, Ljiljane Blagojević, Petra Božovića, Radoša Bajića, Nele Mihailović, Jova Maksića…

U nastajanju filma učestvovali su Pokrajinska vlada Vojvodine, Filmski centar Srbije, Telekom Srbija i Radio-televizija Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar