U trendu

„Zimska bajka“ od 15. decembra do 15. januara u Savskom parku Beograda na vodi

BEOGRAD – Manifestacija „Zimska bajka“ objediniće prazničnu atmosferu sa dobrom hranom i odličnom zabavom od 15. decembra do 15. januara u Savskom parku Beograda na vodi, najavili su organizatori.

Autentični zimski festival pod sloganom „Magija je tu“ otvoriće 15. decembra dečiji hor Kolibri koji će nastupiti sa Big Bendom RTS-a.

taj koncert kao specijalni gosti oplemeniće Jelena Tomašević, Tijana Bogićević, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar i Žarko Stepanov..

Uz veličanstveni vatromet i zajedničko odbrojavanje, biće upaljene i novogodišnje lampice, koje će najaviti mesec dana najlepših prazničnih događaja i ispraćaj stare, a doček Nove godine u najsvetlijem mogućem duhu.
Savski park će biti podeljen u nekoliko zona, gde će svako moći da pronađe ugođaj za sebe i svoja čula.

Avanturisti, romantični i najmlađi posetioci mogu se uputiti do velikog klizališta “Ledeno carstvo” ili do „Magičnog lavirinta“.

Sladokusci će potražiti osveženje u „Wine & dine“ zoni ili vrućim Fire pit-ovima, gde će se tokom celog dana ložiti vatra, jesti ukusna hrana i deliti zimska čarolija.

U centru svih dešavanja biće i „Jelka najlepših želja“.
Raznovrstan program sprema se i na glavnoj bini, gde posetioce manifestacije očekuju koncerti omiljenih muzičara, nastupi najboljih dečijih horova i sjajni Đ program.

Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov, Zvonko Bogdan, Lena Kovačević, Tijana Bogićević, Leontina i hor Čarolija, The Belgrade Dixilend Orćestra, Abba Real Tribute Bend – samo su neke od muzičkih “epizoda” pripremljenih za Zimsku bajku.

Za filmofile pripremljen je i zimski bioskop na otvorenom, sa projekcijama omiljenih prazničnih filmova.
Za najmlađe sugrađane, vikendom će na glavnoj bini biti izvođene predstave dečijih pozorišta, a kao posebno iznenađenje omiljena glumačka lica čitaće najlepše dečije bajke.

Klizalište na otvorenom se podrazumeva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.