Mobilna aplikacija za vašu firmu

Krstarica može da napravi mobilnu aplikaciju za vašu firmu.

Preuzmite aplikaciju Krstarice za Android, odn. za iPhone i pogledajte kako izgleda na vašem pametnom telefonu. Aplikacija vaše firme može da bude ista takva!

Preuzmite mobilnu aplikaciju Krstarice za Android sa Google Play Preuzmite mobilnu aplikaciju Krstarice za iPhone i iPad sa App Store

Možete da izaberete boje, logotip, uvodne slike i ikonicu za svoju aplikaciju. Vi određujete spisak rubrika koje će biti prikazane u meniju aplikacije.

Internet sajt više nije dovoljan

Mobilni telefon postaje glavno sredstvo pomoću kojeg ljudi pronalaze informacije i usluge. U svetu je to već tako, a kod nas u začetku.

Preko 2,5 miliona korisnika u Srbiji već ima „pametan“ mobilni telefon, a 85% vremena na njemu provodi koristeći mobilne aplikacije.

To znači da pored internet sajta – morate da imate i mobilnu aplikaciju svoje firme.

Krstarica vam nudi izradu brze i kvalitetne mobilne aplikacije za pametne telefone (Android i iPhone), a time dobijate sledeće:

Prednosti mobilne aplikacije

  • korisnici će vašu aplikaciju nalaziti po rečima koje se odnose na vaš posao (npr. „selidbe“) u Google i Apple prodavnici, a vi određujete ključnu reč
  • izdvojićete se od konkurencije
  • pravite lojalnu bazu svojih korisnika
  • povećavate svoje prisustvo na internetu i lakše vaš nalaze
  • zauzimate poziciju na tržištu pre drugih iz svoje branše
  • dovoljno je da vlasnik telefona dodirne ikonicu vaše aplikacije na svom telefonu i da vidi sve isto kao na vašem sajtu

Sadržaj aplikacije

Aplikacija automatski sakuplja sadržaj sa vašeg sajta, prikazuje članke i strane, tako da ne morate posebno da brinete o njenom održavanju. Jednostavno nastavljate da ažurirate svoj sajt kao i do sada i ne brinete o aplikaciji.

Vaši korisnici će moći da čitaju sadržaj kada su na internetu i da ga šalju svojim prijateljima jednostavnim dodirom.

Održavanje aplikacije

Održavanje Android i iPhone aplikacija (da, to su zapravo dve aplikacije) preuzima Krstarica na sebe.

Mi se bavimo procesom postavljanja aplikacija na Apple App Store i Google Play Store.

Krstarica ažurira aplikacije, kako bi bile kompatibilne sa najnovijim iOS i Android verzijama i otklanja eventualne bagove.

Šta je potrebno sa vaše strane

Ukoliko koristite WordPress za svoj sajt, potrebna je instalacija jednostavnog dodatka. Ili je potrebno da obezbedite RSS izvore koji će prikazivati potreban sadržaj, što najverovatnije već imate ukoliko koristite moderniji sistem za ažuriranje svog sajta.

Kontaktirajte nas za više informacija!