U trendu

Aleksandar Čeferin: Niko nema uslove za trening kao Srbija

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin danas je bio gost FS Srbije u Sportskom centru u Staroj Pazovi i poručio da nijedna zemlja u Evropi nema uslove za trening kao Srbija.

Prvi čovek evropskog fudbala došao je u društvu jednog od najbližih saradnika, direktora nacionalnih asocijacija UEFA Zorana Lakovića.

Nenad Bjeković: Čeferin čovek fudbala, saradnja izvanredna

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Nenad Bjeković zahvalio je na podršci koju je FS S dobio od predsednika UEFA Aleksandra Čeferina.

Čeferin je danas bio gost Fudbalskog saveza Srbije u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Dragan Stojković Piksi: Hvala FIFA, raduje me veći broj igrača na SP

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi pozdravio je odluku FIFA da prihvati inicijativu, čiji je on jedan od pokretača, i poveća broj igrača za Mundijal u Kataru sa 23 na 26.

„Ideja se rodila na panel sastanku svih selektora u organizaciji FIFA u Dohi. Mene, ali smatram i sve ostale selektore, raduje takva odluka. Kao što sam i tada rekao, ponoviću – mislim da je 26 igrača optimalan broj. To apsolutno ne menja ništa, čak sa ljudske strane, a ne samo trenerske, daje jednu dobru satisfakciju, kako meni, tako i svim igračima koji će se naći na spisku. Čestitam FIFA na razumevanju i jednoj veoma pametnoj i logičnoj odluci”, izjavio je Stojković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar