U trendu

Andrej Bogićević novi fudbaler Spartaka

SUBOTICA – Mladi napadač Andrej Bogićević novi je fudbaler Spartaka, saopštio je klub iz Subotice.

Kako se navodi, talentovani 19-godišnji centarfor, nekadašnji član Grafičara i Zlatibora, potpisao je ugovor na četiri godine.

„Bogićeviću želim da se radom i trudom nametne stručnom štabu, ali i pomogne sebi u daljoj afirmaciji. Nadam se da će svrlo brzo uklopiti u sistem, podrsaku će imati, pružićemo mu šansu, a samo od njega zavisi kad će da debituje. Imao sam prilike da ga nekoliko puta gledam dok je igrao u Grafičaru, između ostalog i protiv Zvezde kada je postigao gol. Temperamentan je, ima karakter pobednika i nadam se da će sve to preneti u naš klub“, izjavio je na konferenciji za medije direktor skautinga i omladinske škole Spartaka Vladimir Torbica, legendarni kapiten Subotičana.

Bogićević se zahvalio stručnom satabu i Upravi kluba na ukazanoj saansi.

„Spartak je, mogu slobodno da kažem, među četiri najbolja tima u Srbiji. Kada dobijem šansu, verujem da ću opravdati očekivanja navijača i ljudi iz kluba. Igrao sam u Loznici u mlađim kategorijama, prošao Partizanovu omladinsku školu i bio deo mlasjih selekcija reprezentacije Srbije. Ovaj ugovor je novi motiv da se dokazujem, da radim josa jačlče i možda debitujem već protiv TSC posle reprezentativne pauze“, izjavio je Bogićević, koji je zadužio dres sa brojem 45.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.