U trendu

Beker: Javna je tajna da se Novak i Rodžer ne vole

Boris Beker otkrio je da je javna tajna da se Novak Đoković i Švajcarac Rodžer Federer ne vole.

Beker je izjavio da „lažna prijateljstva“ škode tenisu dodajući da Federer sigurno ne može biti toliko dobar koliko se predstavlja.

U biografiji koju piše, a koja nosi naziv „Vimbldon: Moj život i karijera na Ol Ingland Klabu“, Nemac navodi da često ulazi u rasprave da je era u kojoj je on igra bila dosadnija.

„Ljudi mi s vremena na vreme govore da je tenis sada mnogo dosadniji nego u vreme kada sam ja igrao, a kada ih upitam zašto to misle, oni kažu da ima manje karaktera. Ja im odgovorim da i sada ima sjajnih karaktera, ali je istina da to ne pokazuju previše jer ne mogu. Bili bi kažnjenji za svaki vid frustracije jer su mikrofoni bili pored terena. Rezultat toga jeste da igrači teško verbalizuju svoju frustraciju jer se sve čuje, a onda u svlačionicu uđete sa kaznom od 10-20 hiljada dolara ili više“, kaže Beker.

Godinama unazad jedan od najomiljenijih igrača na ATP Turu jeste Rodžer Federer koji je i pored godina među najvećim teniskim zvezdama.

„Razlog zbog kojeg je Rodžer jedan od najplaćenijih igrača svih vremena je taj što ga svi vole. Ali, kada razmišljate o tome – nemoguće je da vas svi vole. Zarađuje mnogo novca zbog svog imidža, ali da li bi zarađivao manje kada bismo videli više njegovih pravih emocija?“, stoji u Bekerovoj biografiji, a prenose beogradski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.