U trendu

BG: Dodeljene nagrade najboljim atletičarima i klubovima

BEOGRAD – Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović dodelio je danas na svečanosti u Starom dvoru, u organizaciji Atletskog saveza Beograda, nagrade najuspešnijim klubovima, trenerima i atletičarima.

Mladenović je deci i trenerima poželeo dobrodošlicu u Skupštinu grada.

„Naša atletika ima svetlu budućnost zbog vas. Nemojte da odustajete, bavite se sportom, mnogo trenirajte, budite strpljivi i uporni, ali nemojte da zapostavljate školu, jer je obrazovanje jednako važno. Obaveza Grada Beograda i Atletskog saveza jeste da vam obezbedi još bolje uslove za treniranje, posebno na otvorenom, kako bismo vas, velike nade atletike dodatno podržali „, poručio je Mladenović, navodi se u saopštanju.

On je najavio i velika takmičenja u ovom sportu u našem glavnom gradu – najpre Atletski miting u Areni i potom Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici, što će deci omogućiti da vide velike sportiste i budu deo ovako velikih manifestacija.

Sekretarka Atletskog saveza Beograda Aleksandra Gligić zahvalila je Gradu Beogradu i svima koji su doprineli da atletika u Beogradu bude na najvišem nivou.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar