U trendu

Bogoljub Karić: Želim da ulažem u Crvenu Zvezdu

U izjavi za „Novosti“ Karić izražava načelno interesovanje za ulaganje u klub za koji strasno navija, ali iza toga postoji jedno veliko „ali“…

– Svakako da postoji naše interesovanje za Zvezdu. Posebno je Udruženje srpskih industrijalaca i preduzetnika bilo zainteresovano i ranijih godina, ali nikada nismo imali mogućnost da uđemo u Zvezdu i profesionalno postavimo klub na krov sveta. Uopšteno smo pričali o klubu, što je i normalno jer sam zvezdaš. Bilo je priče o tome da se od raznih interesnih grupa ne može normalno učestvovati u razvoju sporta, bez obzira na to koliko ga voliš.

Povodom izrečenog stava da je zainteresovan za ulaganje u Zvezdu, „Novosti“ su kontaktirale sa prvim čovekom crveno-belih…

– Gospodin Karić je dao interesantnu izjavu. Bar otkad sam ja u Crvenoj zvezdi, ona nije zatvorena ni za koga i pošto postoji interesovanje Udruženja industrijalaca i preduzetnika, dobiće zvaničnu ponudu KK Crvena zvezda. I nama bi bilo zadovoljstvo da takvo eminentno udruženje, u kojem su provereni zvezdaši kakav je i gospodin Karić, bude u Zvezdinom poslovnom „pulu“ – konkretno odgovara Nebojša Čović na izjavu poznatog srpskog biznismena.

Ostaje da se vidi da li će se priča završiti na letnjem ćaskanju, ili će Bogoljub Karić proći kroz vrata koja mu je javno otvorio predsednik crveno-belih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar