U trendu

Borac ponovo pobedio Partizan, povreda Jaramaza

Košarkaši Borca pobedili su danas u Čačku ekipu Partizana sa 75:71 (19:15, 19:18, 22:17, 15:21 ), u utakmici 14. kola ABA lige.

Partizan sada na tabeli ABA lige ima skor od sedam pobeda i sedam poraza, a Borac je upisao četvrtu pobedu uz osam poraza.

Najefikasniji u ekipi Borca bio je Nikola Kočović sa 17 poena i pet skokova, Nemanja Todorović je postigao 14 poena uz pet skokova, a Radovan Djoković je dodao 12 poena uz pet asistencija. 

U Partizanu najbolji učinak je imao Nemanja Dangubić sa 13 poena, Markus Pejdž je dodao 11 poena, dok je Rašon Tomas postigao 10 poena uz osam skokova.

Tokom celog prvog poluvremena u vodjstvu je bila domaća ekipa, a najveću prednost od 12 poena imali su na početku druge četvrtine.

Partizan je rezultatski prišao na samom kraju prvog poluvremena kada je rezultat bio 33:35, ali je ekipa Borca u sledećem napadu postigla trojku i otišla na plus pet na kraju prvog poluvremena.

Početkom poslednje deonice igrač Partizana Ognjen Jaramaz zadobio je povredu kolena zbog koje je morao da napusti teren.

Promene rezultata nije bio sve do sredine četvrte četvrtine kada je Partizan serijom 10-0 prvo izjednačio, a zatim i poveo po prvi put na meču sa dva poena razlike.

U neizvesnoj završnici bolje se snašla domaća ekipa i na kraju je slavila rezultatom 75:71.

Partizan u sledećem kolu ABA lige gostuje Budućnosti, a Borac ide u goste Crvenoj zvezdi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.