U trendu

Božić: Pribijeni smo uz zid, imamo obavezu prema dresu Partizana

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da je njegova ekipa „pribijena uz zid“ i da mora da pruži više od trenutnog maksimuma kako bi pobedila Sutjesku u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi.

„Sutjeska igra dobro, naročito na domaćem terenu. Dodatno su pojačali sastav i znamo da će uraditi sve kako bi napravili atmosferu iz koje će probati da dodju do pobede. Mi smo pribijeni uz zid i u sutrašnjem meču moramo pružiti i više od svog trenutnog maksimuma ako želimo da pobedimo. Imamo obavezu jedni prema drugima i prema dresu koji nosimo da na svakom delu terena, u svakom trenutku budemo na tom nivou“, rekao Božić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra od 21 čas u Nikšiću igraju protiv Sutjeske, utakmicu 18. kola Jadranske lige. U prvom delu takmičenja crno-beli su pobedili Sutjesku sa 75:67. U ekipi Partizana neće biti povredjenog Mihajla Andrića, a svi ostali su spremni.

Košarkaš Partizana Petar Aranitović rekao je da očekuje izuzetno tešku utakmicu u Nikšiću.

„Sutjeska je nedavno dovela  dva iskusna igrača i dodatno se pojačala u odnosu na dosadašnji deo sezone. Nakon poslednje utakmice mi smo dobro trenirali i spremni smo za sve što nas očekuje u Nikšiću“, rekao je Aranitović.

To će biti duel dve poslednjeplasirane ekipe. Partizan je pretposlednji na tabeli sa šest pobeda i 11 poraza, a Sutjeska na 14. mestu ima pobedu manje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.