U trendu

Bregar: Mora da bude borba za svaku loptu

LIRIJA – Rukometašice Srbije danas od 20:30 sati započinju takmičenje na SP utakmicom protiv Poljsk, a selektor ženske rukometne reprezentacije Uroš Bregar kaže da tim sa dobrom energijom dočekuje nastup na Svetskom prvenstvu u Španiji.

„Dobro je da izgledamo kao kolektiv, to je veoma bitno, a ja kao trener više volim radnu atmosferu. Svekupna atmosfera na ovim pripremamama je baš pozitivna, kako i treba da izgleda i idemo sa dobrom energijom u utakmicu sa Poljskom, rekao je Bregar za sajt RS S.

Pred našom selekcijom je još jedan dan priprema, treniranja i završne analize sutrašnjeg protivnika, kako bi ekipa što spremnija istrčala na teren i započela veliko takmičenje.

„Poljska ekipa je visoka i krupna, trče dobro polukontre. Ono što prvenstveno treba da odigramo je dobra i agresivna odbrana i moraju da se zaustave Kobilinska i Bizdra. Bizdra je srce ekipe, motor, tako da na to moramo sutra da obratimo posebnu pažnju“, kaže Bregar.

„Mora da bude borba za svaku loptu, za svaku odbranu, važno je koliko ćemo faulova napraviti, kako precizniji da budemo u napadu i biće još puno zadataka. Mislim da nas sutra očekuje baš dobra utakmica“.

Bregar je istakao da su još pod znakom pitanja nastupi Jovane Kovačević I Kristine Liščević.

„Uradićemo još neke kontrolne testove za njih i onda ćemo napraviti ekipu za današnju utakmicu“ zaključio je selektor.

Srbija igra u grupi B u Liriji sa reprezentacijama Poljske, Kameruna i Rusije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar